Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Ο Κλοκίδης στον ΜακεδονικόΔημήτρης Γρηγοράκης - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 01/07/2008 13:55 - Τελ. ανανέωση : 01/07/2008 14:00
Σε μια μεταγραφή που θα δώσει ποιότητα και εμπειρία στην επιθετική του γραμμή προχώρησε ο Μακεδονικός, ο οποίος απέκτησε τον Μιχάλη Κλοκίδη από την Κόρινθο.

Ο 37χρονος επιθετικός είναι από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία των επαγγελματικών κατηγοριών της Ελλάδας, καθώς είναι ο πρώτος εν ενεργεία σκόρερ, με κάτι λιγότερο από 300 επίσημα γκολ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κλοκίδης ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της πορείας του Αστέρα Τρίπολης από την Δ’ εθνική στη Superleague, κατά την οποία σκόραρε 62 φορές.
Ο έμπειρος φορ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στα μεγάλα σαλόνια της Ελλάδας. Είχε την ευκαιρία να το κάνει με την ομάδα της Τρίπολης, αλλά τη χρονιά που ανέβηκε στη Superleague, την αποχαιρέτησε και μεταγράφηκε στην Κόρινθο.
Η επαγγελματική καριέρα του Κλοκίδη ξεκίνησε τη σεζόν 1997-98 από το Λεβαδειακό και στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε Λύκους, Νάξο, Λεωνίδιο, Κέρκυρα, Θρασύβουλο, Ρόδο, Αστέρα Τρίπολης και Κόρινθο. Με την ομάδα του Μακεδονικού συμφώνησε για ένα χρόνο, στοχεύοντας να συνεχίσει την παράδοσή του στο σκοράρισμα.